Welkom Noëlle!

Welkom Noëlle,

Vanaf 11-11-2016 is er op onze locatie ook een afspraak te maken met Noëlle. Noëlle werkt als Psychosociaal Therapeut beeldend.

Lees hier meer over Noëlle en wat zij kan betekenen voor je.

Welkom, mijn naam is Noëlle Loomans-Kuijpers (1973),
In 2014 ben ik afgestudeerd als psychosociaal therapeut beeldend. Na mijn opleiding ben ik mijn eigen praktijk gestart als psychosociaal therapeut beeldend. Eerst alleen in Asten maar inmiddels ben ik ook werkzaam in Eindhoven op Strijp-S.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

– Wanneer je last hebt van Stress- en spanningsklachten
– Trauma’s
– Verlieservaringen en Rouwverwerking
– Wanneer je binnen je familie te maken hebt met een ouders of partner met psychiatrische problematiek of Verslavingsproblemen.

Hoe gaan we aan de slag?

Na de intake waarin we kennismaken en dieper ingaan op je vraag, gaan we samen aan de slag. Ik gebruik hierbij de ACT therapie (Acceptance and Commitment Therapie) en Mindfulness. Hierbij zetten we je klacht om in je kracht.
Hiernaast zet ik diverse materialen in zoals boetseerklei, kleurpotlood, ecoline, acrylverf, bijenwaskrijt, collagemateriaal en soft pastel.
Deze werkstijl is gericht om door middel van opdrachten meer bewustzijn en inzicht in de oplossingen te vinden. Je hoeft hier absoluut geen creatieve achtergrond voor te hebben.

Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de aanvullende verzekering mogelijk is.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met me op via noelle@praktijkamiant.nl. Je kunt me ook bellen op nummer 06-11464628

Graag loop ik een stukje met je mee zodat je jouw vragen beantwoord krijgt en je doelen bereikt.
Noëlle

foto-noelle-i

Reacties zijn gesloten.