Burnout

Terwijl je dit misschien nooit had verwacht is het zo; je bent in een burnout terecht gekomen of je dreigt in een burnout te raken.
Een burnout kan je overvallen omdat je steeds minder goed kan aanvoelen waar je werkelijk staat, hoe het met je gezondheid gesteld is. Je slaapt misschien al maanden slecht maar bent daar inmiddels aan gewend. Je drinkt steeds meer koffie en rookt meer en meer om de dag door te komen en elke dag red je het. Hoezo is er iets aan de hand? Totdat je op een dag totaal je overzicht kwijt bent, je angstig of emotioneel voelt en moe bent, zo moe…terwijl je niet meer kan slapen.burnout lucifer

Herken jij jezelf hierin? Of is er al een diagnose burnout gesteld en ben je op zoek naar een praktische en passende interventie?
Neem dan contact op. Wanneer lichaam en geest als gevolg van langdurige stress overspannen raken en niet meer kunnen herstellen, is er sprake van een burnout. Daardoor kunnen zich verschijnselen voordoen van:

    • Geen ruimte meer voelen om contact te maken, gevoel van vervreemding
    • Geen ruimte hebben om indrukken/emoties te verwerken
    • Niet meer kunnen stilstaan en genieten van je leven
    • Minder vertrouwen in jezelf dan voor de burn-out

Herstel is mogelijk! Door te onderzoeken wat ervoor heeft gezorgd dat je vast bent gelopen, kan er worden gekeken naar wat je nog te leren/ontwikkelen hebt om op een andere manier met stressvolle situaties om te gaan om er zo sterker uit te komen en herhaling te voorkomen.

Hoe je dit kunt bereiken?
Door middel van Individuele begeleiding of het volgen van het: Burnout Programma: Burnout de Baas voor herstel en (terugval) preventie.
Tijdens dit programma ga je op zoek naar de oorzaken, de factoren die je burnout in stand houden en natuurlijk naar de mogelijkheden om te herstellen.
Omdat bij en burnout je fysiek ook bent uitgeput, werken we samen met een Ortomoleculaire arts en een Acupuncturist zodat je fysieke reserves op een zorgvuldige manier worden aangevuld. Deze modules zijn optioneel maar worden wel aangeraden voor een sneller herstel.

Wil je herstellen van je burnout en daarna niet meer terugvallen? Neem contact met me op om je situatie te bespreken en de mogelijkheden te bespreken.