Tarieven

Vergoeding via zorgverzekering.
Bij Psycholoog van Nu is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een gedeeltelijke vergoeding via de aanvullende verzekering. Dit geldt voor de individuele sessies.
De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je aanvullende polis. Het is belangrijk om dit goed uit te zoeken.
Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met me op. Ik kijk dan met je mee.

Je kunt ook het traject via je werkgever laten lopen. Als je dit wilt, maken we een offerte en regelen we de financiële zaken met hen zodat jij je alleen op je eigen proces hoeft te focussen.

Na een consult ontvang je een digitale factuur. De betaling verloopt via een betaalverzoek of PIN.

Beroepsverenigingen
Om te blijven voldoen aan de kwaliteitseisen vanuit de overheid is de praktijk aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: NIP (Nederlands Instituut Psychologen), LVPW (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden), EFT (Relatietherapie Netwerk) RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en het SCAG
(Geschillencommissie)

Annulering afspraak
Als je verhinderd bent, laat het me dan binnen 24 uur van een werkdag weten. Dat kan via de mail. Zeg je binnen deze termijn een afspraak af, dan wordt 80 % van de kosten van het gesprek in rekening gebracht.

Tarieven particulieren

Individuele Sessie/IntakeEFT relatietherapie/IntakeEpiphora TrajectEMDR Sessie
€ 115 euro€ 85 euro per partner€ 345 euro in 3 termijnen betalen is mogelijk.€ 150 euro

Voor coaching via de werkgever gelden er andere tarieven. Wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact op via info@psycholoogvannu.nl