Tarieven

Vergoeding via zorgverzekering.
Bij Psycholoog van Nu is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding via de aanvullende verzekering.
De hoogte van je vergoeding is afhankelijk van je aanvullende polis. Het is belangrijk om dit goed uit te zoeken. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk dan met je mee.

Na een consult ontvang je een digitale factuur. De betaling van het eerste gesprek verloopt via PIN.

Beroepsverenigingen
Om te blijven voldoen aan de kwaliteitseisen vanuit de overheid is de praktijk aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen: NIP (Nederlands Instituut Psychologen), LVPW (Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden), EFT (Relatietherapie Netwerk) RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en het SCAG
(Geschillencommissie)

Begeleidingsovereenkomst
Psycholoog van Nu werkt volgens bepaalde voorwaarden. Via deze link kun je zien hoe deze eruit zien VoorwaardenPrivacy Psycholoog van Nu 2018.

Annulering afspraak
Als je verhinderd bent, laat het me dan binnen 24 uur van een werkdag weten. Dat kan via de mail, sms of telefonisch. Zeg je binnen deze termijn een afspraak af, dan worden de kosten van het gesprek in rekening gebracht.

Tarieven

Individuele Sessie/Intake EFT relatietherapie/Intake Gezinssessie EMDR sessie
€ 97,50 euro € 70 euro per partner € 125,- euro € 110,- euro