Somnox Slaaphulp

Slaapproblemen? Ontdek Somnox

Somnox slaaphulp

Slaapproblemen.
Heb je al gehoord van Somnox?

Somnox is een heel effectief hulpmiddel om beter in te kunnen slapen en weer terug in slaap te vallen wanneer je vroegtijdig wakker wordt.

Somnox is zo ontworpen dat het super zacht is en toch ook een stevig en veilig gevoel geeft.
Dit draagt (samen met de rustige bewegingen en geluiden die Somnox maakt) dat je zenuwstelsel het seintje krijgt dat je kunt ontspannen en je dus rustig wordt waardoor je slaap verbeterd.

De vorm is zo ontworpen dat je er 'lepeltje, lepeltje' mee kunt liggen.
Ook kun je overdag Somnox op je schoot nemen en er even rustig mee ademen.

Via een app kun je een programma kiezen wat je wilt volgen. Het is ook mogelijk om Spotify of Headspace te koppelen zodat je je favoriete rustgevende muziek of geluiden kunt afspelen.

Wat ik er heel goed aan vind, is dat Somnox jouw ademritme kan detecteren en je daarop kan sturen.
Hiernaast kun je wanneer je vragen hebt over het gebruik of tips wilt met betrekking tot je slaap, gebruik maken van een persoonlijke Somnox slaapcoach. Het team van Somnox staat voor je klaar en helpt je waar ze kunnen.

Inmiddels wordt Somnox bij meerdere gezondsheidsinstellingen ingezet met goed resultaat.
Omdat de slaapprogramma's ondersteund worden door CGT (Cognitieve Gedrags Therapie) en er goede resultaten mee worden behaald, heb ik besloten om Somnox ook als hulpmiddel in de relax shop aan te bieden.

Heb je het idee dat je slaapproblemen samenhangen met stress? Dan is Somnox wellicht een handig hulpmiddel voor je.

Hiernaast is het denk ik altijd een goed idee om naar de bron van je stress te kijken. Therapie of coaching kan hierbij helpen. Maar hulpmiddelen hebben in mijn optiek ook hun plek; je kunt er zelf mee aan de slag op momenten dat je het nodig hebt, je hebt niet te maken met wachttijden en het werkt ondersteunend.

Je kunt Somnox huren voor een periode van 3, 6 of 12 maanden, per maand betaal je een bedrag. Als Somnox bevalt, betaal je het resterende bedrag op het moment dat je besluit tot aanschaf. Je kunt Somnox ook meteen kopen, in dat geval heb je 14 dagen retourrecht.

Wil je de Somnox bestellen of huren via een programma? Klik dan hier.
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.