Amofit-S ter stimulatie van de Vagus Nerve.

Vagus Nerve stimulatie is in opkomst.

Er zijn inmiddels verschillende soorten apparaten verkrijgbaar die kunnen helpen bij de stimulatie van de vagus nerve.
Ik heb zelf meerdere devices uitgeprobeerd en ik ben erg enthousiast over de gebruiksvriendelijkheid en het resultaat van de Amofit-S. 

Wat is de Amofit-S en hoe werkt het?

De Amofit S is een bio-elektronisch draagbaar apparaat dat het menselijke lichaam kan verbeteren door milde elektromagnetische signalen via de nervus vagus in de borststreek in de vorm van elektrische stromen naar het zenuwstelsel te verzenden.
Door het stimuleren van het autonome zenuwstelsel, kan de slaap verbeteren, en kunnen stress en angst verminderen. Hiernaast kan het helpen met het verbeteren van je geheugen en de creativiteit door het genereren van alfa-hersengolven.
De Amofit kun je op je vest of t-shirt vastmaken of je kunt het dragen aan een ketting onder je kleding als je dat wilt. Je hoeft verder niets te doen, behalve het te dragen.

Nervus vagus stimulatie is in opkomst, zowel in het verbeteren van kwaliteit van leven in geval van chronische ziekten als ook, stressmanagement en als slaaphulpmiddel.
Zie hier een artikel over de invloed van stimulatie van de Vagus Nerve.

Er zijn verschillende apparaten die de Nervus Vagus stimuleren. Wat ik (Ineke) aan dit apparaat fijn vind, is dat het heel subtiel en toch krachtig werkt en je niet met elektroden hoeft te plakken.
De Amofit-S heeft 2 standen die je kunt gebruiken; de Calm modus (ontspanning) en de Focus modus (concentratie).

Mijn advies is; check vóór de aanschaf of je voldoet aan de voorwaarden voor veilig gebruik, zie contra-indicaties. Contra-indicaties (wanneer niet te gebruiken) zijn zwangerschap, orgaantransplantaties, epilepsie, kinderen onder de 5 jaar, pacemaker of andersoortige geïmplanteerde electronische/magnetische devices.

Mocht je besluiten tot de aanschaf, start dan met het lezen van de gebruiksaanwijzing zodat je de Amofit op een juiste manier gebruikt en bouw het gebruik van de Amofit rustig op.
Heb je verder vragen, kijk dan op de FAQ pagina of neem contact met hen op.

Wil je de Amofit-S proberen? Neem dan contact met me op of bestel de Amofit direct hier.

Mocht de Amofit-S je niet bevallen, kun je binnen 30 dagen je geld terug krijgen.

Reacties zijn gesloten.