Team Psycholoog van Nu

Welkom bij het team van Psycholoog van Nu.
Sinds november is er de mogelijkheid om ook bij mijn collega’s een afspraak te plannen. Wil je meer weten over wie we zijn en hoe we werken? Hierbij stellen Noëlle en Marion zich voor.

Welkom, mijn naam is Noëlle Loomans-Kuijpers (1973), Beeldend Psychosociaal Therapeut.

Noelle

In 2014 ben ik afgestudeerd als psychosociaal therapeut beeldend. Na mijn opleiding ben ik mijn eigen praktijk gestart. Eerst alleen in Asten maar inmiddels ben ik ook werkzaam in Eindhoven op Strijp-S.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

– Wanneer je last hebt van Stress- en spanningsklachten
– Trauma’s
– Verlieservaringen en Rouwverwerking
– Wanneer je binnen je familie te maken hebt met een ouders of partner met psychiatrische problematiek of Verslavingsproblemen.

Hoe gaan we aan de slag?

Na de intake waarin we kennismaken en dieper ingaan op je vraag, gaan we samen aan de slag. Ik gebruik hierbij Beeldende opdrachten, de ACT therapie (Acceptance and Commitment Therapie) en Mindfulness.
Hierbij zetten we je klacht om in je kracht.
Hiernaast zet ik diverse beeldende materialen in zoals boetseerklei, kleurpotlood, ecoline, acrylverf, bijenwaskrijt, collagemateriaal en soft pastel.
Deze werkstijl is gericht om door middel van opdrachten meer bewustzijn en inzicht in de oplossingen te vinden. Je hoeft hier absoluut geen creatieve achtergrond voor te hebben.

Ik ben aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen waardoor vergoeding via de aanvullende verzekering mogelijk is.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact met me op via info@psycholoogvannu.nl tav Noelle.

Graag loop ik een stukje met je mee zodat je jouw vragen beantwoord krijgt en je doelen bereikt.
Noëlle

Welkom, mijn naam is Marion Janssen. Ik ben psycholoog en integratief-therapeut. Omdat ik met verschillende methoden werk, kun je bij me terecht met verschillende klachten.

file2

Opleiding
Van 2003 tot 2007 heb ik psychologie gestudeerd aan de Open Universiteit en daarna ben ik mijn eigen psychologiepraktijk begonnen in Dongen. Omdat ik graag meer praktische handvatten wilde leren om mijn cliënten nog beter te kunnen begeleiden, ben ik in 2008 de opleiding integratieve psychotherapie gaan doen in Amsterdam aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Daar heb ik ook de opleiding hypnotherapie en pds-therapie (behandeling voor prikkelbare darmsyndroom) gevolgd. En vanaf nu werk ik ook in Eindhoven in het Glasgebouw.

Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen en klachten:
– voor relatietherapie en opvoedingsproblematiek,
– voor angst- en stemmingsklachten,
– voor burnout, verlies- en rouwproblemen,
– voor psychosomatische klachten zoals bijv functionele buikpijnklachten (w.o. prikkelbare darmsyndroom), rug- en hoofdpijnklachten.
Ik werk met cliënten van jong tot oud, van een jaar of 8 tot 88…

Hoe werk ik?
Na een uitgebreide intake waarbij we uitvoerig stilstaan bij jou als mens en hoe de klachten jouw functioneren beïnvloeden en wat je met die klachten wilt, kijk ik samen met jou welke therapie- of behandelvorm voor jou het best gaat werken. Ik heb daarvoor een uitgebreid pakket waaruit ik kan putten, van o.a. ontspannings- en mindfulnesstechnieken tot hypnotherapie, van cognitieve en gedragstherapeutische interventies tot tafelopstellingen en EMDR. Belangrijk is dat je je eigen hulp- en krachtbronnen (her-)vindt, want ik geloof in het zelfhelend vermogen van mensen, in eigen kracht en sterkte en ik vind het een uitdaging om je in de zoektocht daarnaar te begeleiden.

Mijn behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je kunt met mij contact opnemen via info@psycholoogvannu.nl tav Marion.

Heel graag tot ziens!
Marion

Reacties zijn gesloten.