Mindfulness training

Bij Psycholoog van Nu kun je verschillende trainingen volgen waaronder Mindfulness, Compassie en Verbeter je Slaap-trainingen.

Mindfulness voor Volwassenen, Bewust Vanuit Mezelf!
In deze training leer je de de basis in jezelf te verstevigen zodat je een stille en rustige plek kunt opzoeken in jezelf, ook wanneer het erg druk is. Verder kijken we naar de balans tussen de tijd voor anderen en de tijd voor jezelf. Naast het programma is er ruimte voor persoonlijke vraagstukken.

In 5 bijeenkomsten van 90 minuten leer je de basis van de Mindfulness en krijg je handvatten om Mindfulness in je leven toe te passen. Elke bijeenkomst gaan we aan de slag met verschillende minfulness-technieken (minimaal 3 per les). Elke week ontvang je een handout die onder andere korte (schrijf)opdrachten bevat om tot meer (zelf)inzicht te komen. Hiernaast krijg je tips om de mindfulnessoefeningen thuis te integreren.
Bij Psycholoog van Nu werken we met kleine groepen (maximaal 5 deelnemers). Op deze manier is persoonlijke aandacht gewaarborgd.

Wil je ervaringen lezen van eerdere deelnemers? Lees dan hieronder verder. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.


Mindfulness voor jongeren, Ik vertrouw op Mezelf! Vanaf 15 jaar
Spanningen thuis, op school of binnen je vriendengroep? Zie je op tegen je examens? Last van ‘Social Media Stress’? Of heb je moeite met concentreren en slaap je slecht?
Volg dan een korte Mindfulness Training, Ik vertrouw op Mezelf!

In 5 bijeenkomsten van 60 minuten leer je hoe je kunt vertrouwen op jezelf en met stressvolle situaties om kunt gaan. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten.
Tussen de bijeenkomsten zit telkens 2 weken. Om voldoende persoonlijke aandacht te geven, werk ik met een maximale groepsgrootte van 5 jongeren. Voordat we starten, vindt er een telefonische intake plaats.

Vragen?
Wil je meer informatie over de training/data en tijden? Neem dan even contact met me op.

In de loop der jaren begon ik steeds meer te eten. Mijn zelfbeeld daalde met de dag en het leven werd een grauw wolkendek. De therapie die ik ooit volgde had zeker wel zin gehad maar had geen effect op mijn eetpatroon gehad. Al tijdens de intake kreeg ik een goed gevoel bij Ineke. Ze is jonger dan ik ben(en meestal vind ik dat lastig want, “wat weet een jonge meid nou van het leven” was altijd mijn idee) maar ze bleek een oude geest te hebben en vooral een wijze geest. Ik besloot om met I...
Individueel