Mindfulness training

Bij Psycholoog van Nu kun je verschillende trainingen volgen waaronder Mindfulness, Compassie en Verbeter je Slaap-trainingen.

[su_accordion][su_spoiler title="Mindfulness voor Volwassenen, Bewust Vanuit Mezelf!" style="fancy" open="yes"] In deze training leer je de de basis in jezelf te verstevigen zodat je een stille en rustige plek kunt opzoeken in jezelf, ook wanneer het erg druk is. Verder kijken we naar de balans tussen de tijd voor anderen en de tijd voor jezelf. Naast het programma is er ruimte voor persoonlijke vraagstukken.

In 5 bijeenkomsten van 90 minuten leer je de basis van de Mindfulness en krijg je handvatten om Mindfulness in je leven toe te passen. Elke bijeenkomst gaan we aan de slag met verschillende minfulness-technieken (minimaal 3 per les). Elke week ontvang je een handout die onder andere korte (schrijf)opdrachten bevat om tot meer (zelf)inzicht te komen. Hiernaast krijg je tips om de mindfulnessoefeningen thuis te integreren.
Bij Psycholoog van Nu werken we met kleine groepen (maximaal 5 deelnemers). Op deze manier is persoonlijke aandacht gewaarborgd.

Wil je ervaringen lezen van eerdere deelnemers? Lees dan hieronder verder. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op. [/su_spoiler]
[su_spoiler title="Mindfulness voor jongeren, Ik vertrouw op Mezelf! Vanaf 15 jaar" style="fancy"] Spanningen thuis, op school of binnen je vriendengroep? Zie je op tegen je examens? Last van 'Social Media Stress'? Of heb je moeite met concentreren en slaap je slecht?
Volg dan een korte Mindfulness Training, Ik vertrouw op Mezelf!

In 5 bijeenkomsten van 60 minuten leer je hoe je kunt vertrouwen op jezelf en met stressvolle situaties om kunt gaan. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten.
Tussen de bijeenkomsten zit telkens 2 weken. Om voldoende persoonlijke aandacht te geven, werk ik met een maximale groepsgrootte van 5 jongeren. Voordat we starten, vindt er een telefonische intake plaats.

Vragen?
Wil je meer informatie over de training/data en tijden? Neem dan even contact met me op. [/su_spoiler]

Ik heb de training als heel fijn ervaren. Het kwam voor mij precies op het goede moment. Ik ben echt beter naar mezelf gaan luisteren en ben veel dichter bij mezelf komen te staan. Dankzij Ineke 🙂
Mindfulness-training