Individuele therapie vrouw (1985)

Van overleven naar leven , door de gesprekken met Ineke vallen alle puzzelstukjes vanzelf in elkaar.
Ik voel me vrij om keuzes te maken welke bij mij passen en niet omdat het zo hoort.

Individuele therapie, vrouw (1982)

Mijn bezoeken aan Ineke hebben me ontzettend geholpen. Zij neemt geen genoegen met halve antwoorden en liet mij altijd zelf het antwoord op de gestelde vraag geven. Dat was vaak lastig, maar het heeft me weer hele nieuwe inzichten over mezelf gegeven! Aanvankelijk was ik sceptisch over het summiere aantal gesprekken dat in het begin werd voorgesteld, maar na een gesprek of 6 kon ik zelf de nodige verdere stappen maken, terwijl ik van ver ben gekomen. Ze is echt een topper! Ik zou Ineke echt aanraden. Ik ben ontzettend blij met haar.

Mindfulness-training

De trainingen waren zeer zinvol en direct toepasbaar in het dagelijkse leven. De trainingen hebben me zeer veel rust gebracht.

Mindfulness-training

Heeft me veel handvatten gegeven om rust in mijn hoofd te vinden, niet altijd ‘de fout’ bij mezelf te zoeken.

Mindfulness-training

Ik heb de training als erg prettig ervaren. Ik keek er steeds naar uit om te gaan en vind het jammer dat het voorbij is. De training is heel praktisch en voor mij direct toepasbaar. Ik ga hier zeker mee door.

Mindfulness-training

Ik heb de training als heel fijn ervaren. Het kwam voor mij precies op het goede moment. Ik ben echt beter naar mezelf gaan luisteren en ben veel dichter bij mezelf komen te staan. Dankzij Ineke 🙂

Relatietherapie

Wij hadden vanaf het eerste gesprek, direct het gevoel op onze plek te zijn. Een plek waar, naar je geluisterd wordt en waar we ons verhaal kwijt konden. Ineke legde snel bloot waar het probleem lag en wist de juiste punten te raken met emotionele momenten van blijdschap tot echte boosheid. Er zijn over en weer dingen duidelijk geworden, zodat we weer omhoog kunnen kijken en samen met de kinderen een mooie toekomst kunnen hebben. We hebben nog een weg te gaan, maar we weten nu welke richting we op moeten en Ineke heeft ons die weg laten zien. THX voor alles!

Relatietherapie

Na in een spiraal van niet meer kunnen communiceren te zijn gekomen, raakten we in een dieptepunt van onze relatie. We besloten hulp te zoeken bij de Psycholoog van Nu. Er was zoveel om voor te vechten. Een gezin met drie opgroeiende kinderen en parters de eigenlijk veel te veel van elkaar houden.
In het eerste gesprek was het snel duidelijk dat we op de juiste ‘bank’ terecht waren gekomen. Ineke raakt de juiste snaar, en haar manier van de pijnpunten te benomen, was het voor ons snel duidelijk dat we met haar de juiste klik hebben.
In daarop volgende twee wekelijkse sessies zijn we dieper op het individu ingegaan en na enkele sessies ook dieper op elkaars behoefte.
In ons geval heeft Ineke ook enkele individuele sessie gedaan, en de combinatie van beide heeft ons binnen 6 maanden we geleerd te communiceren, begrijpen en begrip hebben voor elkaar en elkaars behoefte.
Wij weten zeker als wij niet deze stap gezet hebben dat onze relatie volledig was vastgelopen zonder toekomst.

Individueel

Ineke heeft me geleerd hoe ik mezelf kan helpen. Ze zette me aan het werk, maar gooide me zeker niet in het diepe. Ik vond het mooie gesprekken, ik ben er sterker door geworden en heb meer inzicht in mezelf. Dat is een heel mooi kado

Individueel

Al vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn plek bij Ineke. Net vijftien geworden kwam ik bij haar op intakegesprek, in de stille hoop dat zij mij kon helpen om van mijn eetstoornis af te komen. Er was meteen een klik. Een klik die altijd gebleven is. Ineke liet mij inzien waarom ik bepaalde patronen had ontwikkeld en ze nog steeds hardnekkig vasthield, ze leerde me wat onder het niet-eten zat en hoe ik meer ontspannen in het leven kon staan. Bij haar voelde ik me welkom, begrepen en veilig. Natuurlijk was het soms lastig om aan mezelf te werken en waren er mindere momenten, maar ik heb altijd het gevoel gehad dat Ineke in mij geloofde. Ze luisterde naar wat ik nodig had in plaats van een kant-en-klaar pakket op me toe te passen en betrok daarbij ook zorgvuldig mijn ouders. Naast de serieuze gesprekken konden we het gelukkig ook heel gezellig hebben, gewoon over dagelijkse dingen praten. Ze is een lief en warm persoon dat oprecht in je geïnteresseerd is. Inmiddels ben ik weg bij Ineke, maar ik ben haar nog steeds ontzettend dankbaar voor alles wat ze mij heeft gegeven. Ik hoop dat ze nog heel veel mensen mag begeleiden op hun weg naar boven.