Relax Shop

Welkom bij de Relax Shop van Psycholoog van Nu. In deze shop vind je een selectie van verschillende ontspanningsproducten, kun je een gratis Meditatie downloaden en kun je de Online Mindfulness Training aanschaffen.

De ontspanningsproducten stimuleren het zenuwstelsel via verschillende ingangen. Zo kun je de Moonbird gebruiken als ademcoach, de Amofit stimuleert de vagus nerve en een spijkermat stimuleert je bindweefsel waardoor ook je zenuwstelsel wordt geactiveerd om te ontspannen.

Alle producten in de shop zijn door mijzelf getest tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar herstel van mijn autonome zenuwstelsel.
Omdat ik er enthousiast over ben en geloof dat deze producten een mooie aanvulling op therapie kunnen zijn, bied ik deze met korting aan.

Heb je er vragen over? Neem dan gerust contact met me op.

Toont alle 6 resultaten