Welkom Marion!

Welkom, mijn naam is Marion Janssen. Ik ben psycholoog en integratief-therapeut. Omdat ik met verschillende methoden werk, kun je bij me terecht met verschillende klachten.

Opleiding
Van 2003 tot 2007 heb ik psychologie gestudeerd aan de Open Universiteit en daarna ben ik mijn eigen psychologiepraktijk begonnen in Dongen. Omdat ik graag meer praktische handvatten wilde leren om mijn cliënten nog beter te kunnen begeleiden, ben ik in 2008 de opleiding integratieve psychotherapie gaan doen in Amsterdam aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Daar heb ik ook de opleiding hypnotherapie en pds-therapie (behandeling voor prikkelbare darmsyndroom) gevolgd. En vanaf nu werk ik ook in Eindhoven in het Glasgebouw.

Je kunt bij mij terecht met allerlei vragen en klachten:
– voor relatietherapie en opvoedingsproblematiek,
– voor angst- en stemmingsklachten,
– voor burnout, verlies- en rouwproblemen,
– voor psychosomatische klachten zoals bijv functionele buikpijnklachten (w.o. prikkelbare darmsyndroom), rug- en hoofdpijnklachten.
Ik werk met cliënten van jong tot oud, van een jaar of 8 tot 88…

Hoe werk ik?
Na een uitgebreide intake waarbij we uitvoerig stilstaan bij jou als mens en hoe de klachten jouw functioneren beïnvloeden en wat je met die klachten wilt, kijk ik samen met jou welke therapie- of behandelvorm voor jou het best gaat werken. Ik heb daarvoor een uitgebreid pakket waaruit ik kan putten, van o.a. ontspannings- en mindfulnesstechnieken tot hypnotherapie, van cognitieve en gedragstherapeutische interventies tot tafelopstellingen en EMDR. Belangrijk is dat je je eigen hulp- en krachtbronnen (her-)vindt, want ik geloof in het zelfhelend vermogen van mensen, in eigen kracht en sterkte en ik vind het een uitdaging om je in de zoektocht daarnaar te begeleiden.

Mijn behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je kunt met mij contact opnemen via marionjanssen@cesuur.nl of via mijn telefoonnummer: 06 361 941 46.

Heel graag tot ziens!
Marion

file1

Reacties zijn gesloten.