Welkom Lianne!

Welkom Lianne! Lianne Koster gaat vanaf woensdag 11 mei de mindfulness training verzorgen.
In dit nieuwsbericht stelt Lianne zichzelf voor:

“Durf op je gevoel te vertrouwen”
 
“Jij mag zijn zoals je bent, om te worden die je bent, maar nog niet kunt zijn. En je mag het worden op jouw wijze en op jouw uur.” (Anna Terruwe).
 
Mijn naam is Lianne Koster, Haptotherapeute en Orthopedagoge. Samen met Hans en onze 3 kinderen woon ik in het mooie Oirschot, ook wel bekend als ‘de poort van de Kempen’. Naast mijn gezin heb ik passie voor reizen en ben ik breed geïnteresseerd in alles wat met ‘gedrag’ te maken heeft.
 
In mijn Praktijk staat de deur (‘de poort’) altijd open voor iedereen die behoefte heeft aan begeleiding bij vragen en problemen over hoe (weer) in contact te komen. Of hoe om te gaan met je gevoelsleven en je mogelijkheden. Hoe kom je weer in balans  en voel je je weer vitaal.
 
Vol passie doe ik dit vanuit een sterk empathisch vermogen waarbij je uitgenodigd wordt bewust te worden van je patronen en de verbinding met jezelf en de ander. Hierdoor wordt het makkelijker keuzes te maken en waardevolle verbindingen met anderen aan te gaan. Mogen zijn wie je bent is hierin leidend.
 
Ik neem als vertrekpunt het hier en nu van waaruit ik oordeelsvrij, echt en oprecht, en samen met de cliënten op zoek ga naar en werk aan oplossingen. Altijd vanuit wat
wel kan.
 
Als anderen me omschrijven in kernwaarden noemen ze de volgende unieke combinatie van eigenschappen; zacht en kracht, wetenschap en gevoel.
In ontmoeting zal je me leren kennen als  respectvol, oprecht, eerlijk, betrouwbaar en altijd luisterend met oprechte aandacht.
Wil jij ook (weer) op je gevoel durven vertrouwen?

Lianne koster

Reacties zijn gesloten.